Zondag – rijp op tent en motoren

Het ontbijt gaat om 9 van start. Dus niet te laat opstaan, jezelf een beetje opfrissen en Marlinde is al aan het inpakken in de tent. Gelukkig scheen het zonnetje volop wat het een stuk prettig maakte dan de vorige ochtend. Het terrein is wel drassig en het is voor sommigen nog lastig geweest een droog plekje te vinden voor de tent.

   

       

Er zit rijp op de tenten en motoren. 

   

 

Dan naar het ontbijt. Met allen aan tafel. Ontbijt was ok, maar niet echt uitgebreid voor een paasontbijt.

   

   

Daarna gaan we de tent verder afbreken, het zonnetje scheen lekker en temperatuur begint op te lopen. Wel handig, we willen de tent droog inpakken dus we laten sommige delen even ter plekke drogen. Voor het vertrek nog een foto van de Lm. De anderen rijden een toertocht, maar de meesten pakken ook de tent al in.

  

Op weg naar Zuid-Limburg, waar we bij Marcel zouden zijn en wij voor de warme lunch zouden aanschuiven. Een uur rijden, terwijl we al onder Eindhoven vertrekken, rond 13.30 zijn we er.

Maar eerst koffie met zelfgemaakte taart. Mam wacht ons al op.

  

Daarna heerlijk gegeten. Ontzettend verwend door Yolanda. Mam ging al even dutje doen tussendoor. 

  

Na de koffie vertrokken. Dat was rond kwart voor zeven. Na een keer tanken kwamen we om half tien verkleumd en ijskoud aan. Alles deed pijn. Handen, voeten, alle spieren, het hele lichaam. Zo’n vroeg (koud) openingstreffen doen we nooit meer, zeiden we tegen elkaar. En dan nog vanuit Heerlen in de avond terugrijden begin april is zeker niet voor herhaling vatbaar. Dat doen we voortaan anders.