Back on the road

Afgelopen zaterdag voor het eerst weer langere tijd op de motorfiets gereden. Bewust gekozen voor de Cali 3; rustig beginnen dacht ik!
Het viel mee en het gevoel van lekker rijden kwam weer langzaam terug. Tijdens de momenten waarop ik met de auto naar het werk reed, dacht ik wel eens aan het ongeluk en aan de andere situaties waarin het net goed ging. Tijdens het rijden op de motor had ik daar geen last van.
Op zondag een klein rondje Noord Holland gedaan. Via Purmerend, Neck, Jisp en Wormer terug naar Purmerend en uiteindelijk weer naar huis. Dat alles op de Cali 3.
Na afloop gepraat over de motorfietsen, de komende vakantie en de mogelijkheden, onmogelijkheden, hebbelijkheden en onhebbelijkheden van het motorrijden. Je gevoel, de ontspanning, stress of geen stress, vertrouwen in motor en jezelf die het geeft of kan geven.
Samen besloten om het een tijdje aan te zien en dan te beslissen (verkopen of houden).
Op maandagochtend toch besloten op de Rockster (BMW) naar het werk te gaan. Rugzak op, koffers eraan, tankvol en gewoon rustig de weg op gegaan.
Het is me goed bevallen. Dus ik blijf het doen 😉
Ik zie na de winter wel wat het gaat worden.