Toch zuidelijker!

Op woensdag toch vetrokken richting Frankrijk. Het plan is om een aantal dagen in Brandon in het huisje van familie te gaan. Want in Limburg blijft het regenen, dus zitten we vast, aangezien je niet voor de lol op de motor in de regen rijdt.
Na de landmarks in Rahier, Bouillon, Montmedy en Liverdun(nat) zijn we toch doorgereden naar Brandon.
Rahier en Bouillon eenvoudig te vinden. Liverdun was in de stromende regen niet leuk en moeilijk te vinden. We besluiten om 14.45 toch de inmiddels droge tent in te pakken. Deze was na een hele nacht harde regen ook wat aan het lekken en dat wilden we niet nog een nacht. Om 15.30 alles klaar en vertrekken we naar Brandon. Geen landmarks onderweg, daar is geen tijd voor. Om 21.30 komen we in het pikkedonker aan. Niet echt opgeschoten het laatste stuk op die kleine wegen als het zo donker is. Alles over D-wegen en een enkele N-weg. Lekker gereden en “Navigon” op de iPhone werkte heel goed.
Motoren doen het gelukkig ook goed.
Kerkje in Rahier Bouillon, de Burcht Lunch bij de Burcht, Bouillon In de burcht van Montmedy Mooie huizen Nog meer huizen Ook vervallen huizen De achterkant in zijn geheel De kerk, ook niet meer in goede staat Zoals het orgel aantoont, zonder pijpen Doorkijkje En hier staan de Guzzi's De ingang De muur eromheen En de weg voor ingaand en uitgaand verkeer Kasteeltje in Liverdun Nogmaals, maar nu andere houder vh bordje Even super-, inter- of hypermarkten En deze staat in Pont-a-Mousson