Op de terugreis

De tent afgebroken en om 9 uur is het al warm! Vanaf Lago di Trasimeno naar de autostrada richting Firenze, Prato en Pistoia. Afslag gemist, dus dan maar eentje verde bij Montecantini. De pas omhoog en wat een uitzicht. Dit is de eerste berg van de Apenijnen, dus we kunnen heel ver kijken in zuidelijke richting.

De S633 gevolgd naar Abetone. De weg zat vol met mooie lange bochten, de een na de ander. Alle kanten van de banden weer gebruikt, behalve de binnenkant. Hier gaan we Toscane al weer uit. Via de S12 en de P3 naar Maranello. Hier is een Ferrari treffen, 60 jaar Ferrari, met wel 1000 Ferrari’s als we een Belg mogen geloven.

Toch een goed hotel gevonden en lekker bij een pizzeria/bar buiten naar de vele auto’s gekeken. Hier in de buurt van Modena komen we weer wat meer motoren tegen, wel weinig Guzzi’s. Een oude rode Stornello en een V35C.

’s Avonds gigantisch vuurwerk en daarna komen de boys met hun scheurspeeltjes naar het hotel. Er staan er gewoon even 15 geparkeerd onder ons hotelraam! Even een foto gemaakt met de motoren ertussen de volgende ochtend. Mooi! 
Vandaag, 24 juni, gaan we op weg naar Lugano, Zwitserland.

Op moment van verzenden zitten we op 25 km van Como.

S633 naar Abetone

Ferrari

Marlinde en Ferrari