Lago di Trasimeno, aan de oostelijke kant

Zo, de laatste etappe is begonnen. Op naar Lago Trasimeno net over de grens van Toscane in Umbrië. Bloedhete dag. Plaatselijk boven de 35 graden. En de meteorologische zomer moet nog beginnen!

Ontbijt genoten in een leuk tentje. Mooi ingericht en lekker uitziend eten. Cappucino en brioches genomen. Braaf in de motorpakken gereden. Nat op alle plekken, maar genoten van de tocht. 100 km alleen maar bochten op redelijk goede wegen. Wat een mooie omgeving! Wel staan bijna alle beekjes droog wat ons in april in Zuid Frankrijk ook al opviel. Ook zien we in het gebied tussen Arezzo en Perugia steeds meer burchten en vestingstadjes.

IJsje onderweg en zagen daar een mooie Cali 3 Classic staan. Verder vond heel motorrijdend Italia het zeker te warm. Voorbij Borgo San Lorenzo, Arezzo het Umbrische land in gereden naar een camping aan het meer waar Marlinde ooit eerder een jaar of 10 terug was geweest.

Het water zit pas 14 dagen in het zwembad dus heerlijk verkoelend na zo’n dag! Nu zittend aan een picknicktafel, pizza’s besteld, terwijl we uitkijken over het meer. Tot nu toe staat de teller op meer dan 2300 km.

Koffie, broodjes en wat al niet meer

Moto Guzzi in het wild

Onderweg, lastig foto's maken

Eindelijk aan het meer