Mandello; Firenze

Spullen verzamelen, ondertussen routinewerk, en op de motor plaatsen. Geluk dat de tent droog was. Vertrekken rond 9.30 uur naar de dichtsbijzijnde Moto Guzzi dealer. In ons geval Agostini, op weg naar de rotonde bij de fabriek. Daar hebben we ongeveer een uur doorgebracht en een aantal t-shirts gekocht. Buiten gekomen stond er een Magni Guzzi van een gepensioneerde Duitser, die onderdelen kwam halen. 
Ook even kennis gemaakt met Peter, een Australier die in Mandello is gaan wonen en bij Agostini nu verkoper is en een relatie heeft met een dochter. Onderweg wat gegeten bij een Trattoria (een eenvoudig restaurant). Via de eerdergenoemde steden zijn we midden in Bologna gekomen en hebben ons als volleerde Italianen in het verkeer gedragen. Na een uur tussen de auto’s, scooters en vrachtwagens eindelijk de drukte weer uit, de S65 op naar Florence (Firenze). Hele mooie weg. Bordje camping gevonden en is al tegen 19uur. Nog wel 10km blijkt, maar de moeite waard! Midden in het bos tussen de vuurvliegjes en een hele aardige campingbeheerder. Morgen een dagje Florence.

bij Agostini Winkel ingang Camping La Martina, tussen Bologna en Firenze, in Monghidoro